Over

 

Ik ben Marie-Elize van Putten (maar zeg gerust Marie) en ik werk als (online) burn-out & life coach. Voor VoorVechters zet ik zowel mijn kennis als ervaring in. Een aantal jaar geleden kampte ik namelijk zelf met een burn-out.

VoorVechters - Reset jezelf na een burn-out | Marie-Elize

Persoonlijk

Tijdens mijn eigen burn-out – die ik kreeg toen ik net 22 was – nam ik mijzelf voor: “áls dit ooit goedkomt, ga ik hier iets mee doen.” Je leest het goed: áls. Want, ook bij mij was het vertrouwen op een gegeven moment ver te zoeken. Inmiddels kan ik gelukkig zeggen (en dat doe ik nog steeds met een brede glimlach) dat ik volledig ben hersteld en weer vol vertrouwen en energie in het leven sta. Het afgelopen jaar ben ik concreet aan de slag gegaan met het verwezenlijken van mijn voornemen, dat inmiddels was uitgegroeid tot een droom en ambitie om mensen te helpen. Immers, als ik in staat ben geweest om deze burn-out te gebruiken tot een prachtige reset naar een fijn en duurzaam leven, dan is een ander dat ook. Daar ben ik van overtuigd. Wel kan het heel goed zijn dat je daarvoor eerst even aan de hand genomen moet worden. En de persoon die dat doet, wil ik graag zijn.

Hoe ik tot het punt van volledig herstel gekomen ben, daar kan ik natuurlijk uren over vertellen. In het kort: ik heb een andere definitie gegeven aan wat een doorzetter of vechter is. Een vechter is voor mij niet (meer) iemand die een X aantal uur werkt, die meer compassie heeft voor een ander dan voor zichzelf en die zichzelf pas goed genoeg vindt als die voldoet aan de eisen van de menigte. In mijn ogen getuigt het van zoveel meer kracht als je jezelf precies goed vindt zoals je bent. Dat het stoer is om prioriteiten te stellen en “nee” te zeggen tegen iets wat niet (meer) bij je past. Wanneer je inspanning en ontspanning met elkaar afwisselt, niet (meer) over je grenzen heengaat, ontzettend goed voor jezelf zorgt en je dromen vol zelfvertrouwen najaagt.

Mijn visie + missie

Ik ben ervan overtuigd – en dat is tevens de visie van VoorVechters – dat wanneer jij je vechtlust op de juiste manier gaat inzetten er zoveel meer rust en ruimte in jezelf ontstaat en de weg uit de burn-out zich vrij baant (ik spreek uit ervaring!). Daarnaast ga je een licht en voorbeeld zijn voor je omgeving en kunnen we met elkaar de shockerende cijfers (!) van burn-out naar beneden brengen. Een vechter wordt op deze manier automatisch een voorvechter.

Met VoorVechters wil ik mensen helpen om hun eigen ruimte te claimen door simpelweg zichzelf te zijn. Ik wil mensen inspireren en activeren om de periode zo goed en passend mogelijk invulling te geven. Het kan namelijk best even zoeken zijn hoe je jezelf in dit proces het beste ondersteunt. Want, waar doe je goed aan? Wat willen bepaalde signalen je duidelijk maken? En hoe stuur je koers bij als dat nodig is? Door mijn verhaal actief te delen en mijn ervaringsdeskundigheid in te zetten wil ik anderen steunen en supporten om zichzelf te resetten en (weer) volledig en vol kracht en energie in het leven te stappen. Daarnaast wil ik het taboe rondom burn-out nog meer doorbreken en meer bewustwording creëren. Iemand met een burn-out is namelijk geen quitter, maar een vechter. En met de juiste hulp en handvatten is het absoluut mogelijk om weer grip te krijgen op de situatie en een prachtig leven te leiden. A life beyond your wildest dreams!

“You are a true star and it is time to get your sparkle back, baby!”
VoorVechters - Reset jezelf na een burn-out | Marie-Elize

Mijn wens

Ik hoop dat ik je met VoorVechters op een of andere manier kan inspireren om een leven te leiden waarin je jezelf op de hoogste en meest liefdevolle standaard behandelt. Ik wens dat ook jouw burn-out uiteindelijk leidt tot een prachtige reset naar een duurzaam en sprankelend leven vol energie, zelfvertrouwen en kracht. You are so worth it!

Ben je benieuwd op welke manier ik je kan helpen, heb je een prangende vraag, wil je samenwerken óf wil je meer over mij en mijn verhaal weten? Schroom niet om contact met me op te nemen.

VoorVechters - Reset jezelf na een burn-out

Get inspired

No images found!
Try some other hashtag or username